Monday، ۲ Bahman ۱۴۰۲
دسترسی به اینترنت TD-LTE یا مودم ثابت برای بسیاری از کسب و کارها از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع، مودمهای اینترنت ثابت در کنار پایداری سرعت، باید از هزینه مقرون به صرفه نیز پیروی کنند.
اگر شماهم از دسته افرادی هستید که در اتصال و دسترسی به اینترنت مودم ثابت (TD-LTE) به مشکل خوردهاید یا میخواهید اطلاعاتی در این زمینه بدست آورید، در ادامه با ما همراه باشید.
مشترکان ایرانسل که قصد اتصال مودم ثابت به شبکه اینترنت (TD-LTE) را دارند، در ابتدا میبایست برخی موارد را در نظر داشته باشند:
برای اتصال به اینترنت نسل چهار لازم است در حساب سیمکارت TD-LTE، بستههای اینترنت ثابت موجود باشد. با این حال، در صورت عدم وجود بسته، میتوانید اینترنت ثابت را با نرخ تعرفه مصرف آزاد به ازای هر مگابایت ۸۹ ریال استفاده نمایید و در نهایت هزینه محاسبه شده بر اساس کیلوبایت های مصرف شده است.
برای اینکه از اتصالات مودم اینترنت ثابت اطمینان حاصل کنید، نشانگرهای مودم را بررسی کنید. در واقع نشانگرها تعیین کننده وضعیت مودم می باشند (در ادامه نشانگرها به تفکیک توضیح داده می شوند.) :
نشانگرهای رایج بر روی تمامی مودمهای TD-LTE معمولا چند وضعیت مشخص را نشان می دهند و کاربر می تواند با بررسی آنها از وضعیت اتصال خود به شبکه داخلی و اینترنت اطمینان حاصل کند. البته در مدلهای مختلف متناسب با قابلیت مودمها، ممکن است برخی از این نشانگرها وجود نداشته باشد. همچنین لازم به ذکر است بدانید، تعداد چشمک زدنها و رنگهای خاص هر نشانگر با دیگری متفاوت است و برای کسب اطلاعات صحیح میتوانید از راهنمای موجود برای هر مودم در بخش «خرید مودمهای اینترنت ثابت ایرانسل» استفاده نمایید.
برخی از معانی نشانگرها برروی مودم اینترنت ثابت ایرانسل عبارتند از:
این نشانگر همانطور که از نامش پیداست، نشاندهنده روشن بودن مودم به صورت صحیح است. این چراغ باید به صورت ثابت روشن باشد. از سوی دیگر، اگر نشانگر برق خاموش باشد به معنی عدم ورود جریان برق به دستگاه میباشد.
در صورتی که اتصالات سیمها به طور صحیح انجام شده باشد و مشکلی در پریز برق وجود نداشته باشد، ولی چراغ روشن نشده باشد، احتمالا آداپتور دستگاه دچار مشکل بوده یا مودم به طور کل سوخته است.
نشانگر اتصال اینترنت در مودمهای مختلف ایرانسل، با علامت ۴G، LTE، علامت دایره یا کره، برای نمایش اتصال مودم به شبکه جهانی اینترنت تعبیه شده است. همچنین جالب است بدانید هر زمان که این نشانگر در حالت چشمک زن باشد، به معنی انتقال داده در مودم است.
با استفاده از این نشانگر میتوانید از وضعیت شبکه و آنتندهی مودم اطمینان حاصل کنید. با این حال، این چراغ نیز دارای وضعیتهای مختلف است:
نشانگر سیم کارت، به جهت اطمینان از قرارگرفتن صحیح سیمکارت درون مودم می باشد. البته این نشانگر تنها در مودمهای B-۵۱۴۲، TK-۲۵۱۰، GP۲۱۰۱ plus وجود دارد.
چراغ wireless برای بیان وضعیت روشن بودن وایفای و پخش امواج در محیط نهادینه شده است.
چراغ wi-fi protected setup یا به اختصار WPS یک استاندارد برای تنظیمات امنیتی شبکههای وای فای است. در واقع شما با فعالسازی این قابلیت میتوانید از شبکه وایفای حفاظت کرده تا دیگر نیازی به وارد کردن رمز عبور در هربار اتصال نباشد.
این نشانگر نیز به معنای ارتباط فیزیکی مودم با رایانه، تجهیزات شبکه و … است. در صورتی که اتصال کابل LAN به درستی انجام شود، این چراغ روشن خواهد شد.